tartelette abricot

tartelette abricot

Bretonse koek gevuld met abrikoos en mooi gedecoreerd met citroen meringue en amandelschaafsel.

coupé passionata

coupé passionata

Strak gesneden coupé met een cremeux van passievrucht, een compote van mango, taaie karamel en abrikozenjam.

crescent strawberry and yoghurt

crescent strawberry and yoghurt

Bodem van yoghurt feuilletine, compote van aardbei, duchesse biscuit, mousse van yoghurt-aardbei, gedecoreerd met meringue, quenelle van kookroom en een decor van witte chocolade

Gateau printemps Camilla

Gateau printemps Camilla

Luxe lente taart van limoen-gember mousse, witte chocolade walnoot cake, duchesse biscuit, frambozen compote, fraai gedecoreerd met chocolade en crispy pearls.

  • tartelette abricot

    tartelette abricot

    Bretonse koek gevuld met abrikoos en mooi gedecoreerd met citroen meringue en amandelschaafsel.

  • coupé passionata

    coupé passionata

    Strak gesneden coupé met een cremeux van passievrucht, een compote van mango, taaie karamel en abrikozenjam.

  • crescent strawberry and yoghurt

    crescent strawberry and yoghurt

    Bodem van yoghurt feuilletine, compote van aardbei, duchesse biscuit, mousse van yoghurt-aardbei, gedecoreerd met meringue, quenelle van kookroom en een decor van witte chocolade

  • Gateau printemps Camilla

    Gateau printemps Camilla

    Luxe lente taart van limoen-gember mousse, witte chocolade walnoot cake, duchesse biscuit, frambozen compote, fraai gedecoreerd met chocolade en crispy pearls.

    A. Hofmanweg 65 |  2031 BH Haarlem
    © Copyright 2020 | Concept en realisatie creativeformula