Luxe lente taart van limoen-gember mousse, witte chocolade walnoot cake, duchesse biscuit, frambozen compote, fraai gedecoreerd met chocolade en crispy pearls.
crescent strawberry and yoghurt
Bodem van yoghurt feuilletine, compote van aardbei, duchesse biscuit, mousse van yoghurt-aardbei, gedecoreerd met meringue, quenelle van kookroom en een decor van witte chocolade
tartelette abricot
Bretonse koek gevuld met abrikoos en mooi gedecoreerd met citroen meringue en amandelschaafsel.
coupé passionata
Strak gesneden coupé met een cremeux van passievrucht, een compote van mango, taaie karamel en abrikozenjam.
Gateau printemps Camilla
Luxe lente taart van limoen-gember mousse, witte chocolade walnoot cake, duchesse biscuit, frambozen compote, fraai gedecoreerd met chocolade en crispy pearls.
crescent strawberry and yoghurt
Bodem van yoghurt feuilletine, compote van aardbei, duchesse biscuit, mousse van yoghurt-aardbei, gedecoreerd met meringue, quenelle van kookroom en een decor van witte chocolade
tartelette abricot
Bretonse koek gevuld met abrikoos en mooi gedecoreerd met citroen meringue en amandelschaafsel.
coupé passionata
Strak gesneden coupé met een cremeux van passievrucht, een compote van mango, taaie karamel en abrikozenjam.