PIÈCE DESSERT

OM HELEMAAL ALLEEN VAN TE GENIETEN

De pièce desserts van Crème de la Crème zijn de individuele items die als dessert of gebak geserveerd kunnen worden. Ze zijn er als complete desserts of als items die op locatie een eigen uitstraling kunnen krijgen.
Al onze piece desserts worden gekenmerkt door een strak uiterlijk
en goed doordachte smaakcombinaties.

la pavlova

la pavlova

Bodem van limoen meringue, interieur van frambozen met crème au beurre vanille, swirl van limoen meringue en amandelschaafsel.

dome tropical

dome tropical

Bodem van kokos dacquoise, mango compôte, passie crèmeux en neutrale gelei.

rustique tartelette hazelnut

rustique tartelette hazelnut

Croustillant hazelnoot bodem met praline room, praline gelei en goudkleurige hazelnootjes.

dome blueberry hill

dome blueberry hill

Yoghurt feuilletine, rode vruchten mousse met interieur van amandel Anglaise.

raspberry vegan

raspberry vegan

Veganistisch dessert waar alleen het allergeen soja in zit. Bodem van gepofte rijst en frambozen mousse.

ovale raspberry & vanilla

ovale raspberry & vanilla

Bodem van yoghurtfeuilletine met compôte van frambozen, biscuit van amandel en mousse van vanille.

comète caramel salé

comète caramel salé

Bol van pure chocolade gevuld met taaie karamel cremeux, amandelchocolade biscuit en pure chocolade mousse.

dome carrot & citrus

dome carrot & citrus

Bodem van carrot cake, mousse van kalamansi en interieur van mandarijn compote.

dome twist pistache

dome twist pistache

Pistache mousse met interieur van kersencompôte op amandel biscuit met nootjes.

lime cheesecake

lime cheesecake

Bodem van koekkruimels, gebakken roomkaas op basis van crème fraiche en limoen gelei met limoen zestes.

blackberry cheesecake

blackberry cheesecake

Bodem van koekkruimels, gebakken roomkaas op basis van crème fraiche met cassis gelei.

baba mangue

baba mangue

Mooi opengewerkte bol van Valrhona tropilla noir chocolade, met amandelbiscuit met nootjes, gebakken banaan en mousse van mango passievruchten en passie gelei.

tartelette citroen rustique

tartelette citroen rustique

Bretonse koek gevuld met fluweelzachte citroencrémeux en citroen meringue.

chocolate pillow

chocolate pillow

Chocolade financier met nootjes, Valhrona xocoline chocolade mousse en Anglaise van vanille. Receptuur bereid zonder gluten en zonder toegevoegde suiker.

ruby cube

ruby cube

Ruby Anglaise op bodem van yoghurt feuilletine met interieur van frambozen compote en kalamansi mousse.

baba au rum

baba au rum

Moderne variant van een klassiek Frans dessert. Babadeeg getrempeerd met rum, vanille kookroom en een pipet gevuld met rumtrempeer.

strawberry twist

strawberry twist

Kwark Anglaise met interieur van aardbeiencompote op aardbeienbiscuit voorzien van een limoen gelei.

savarin chocolat

savarin chocolat

Bodem van brownie met taaie karamel, mousse van pure chocolade en karamel gelei.

coupe white chocolate abricot

coupe white chocolate abricot

Witte chocolade biscuit met compôte van abrikoos, duchesse biscuit, mousse van specerijen en abrikozen gelei.

gateau chaud banyuls

gateau chaud banyuls

Warm chocolade taartje met vloeibare kern van chocolade ganache met Banyuls en specerijen.

tiramisu

tiramisu

Klassiek Italiaans dessert, lange vingers getrempeerd in koffie, klassieke tiramisu mousse en cacao.

  • la pavlova

    la pavlova

    Bodem van limoen meringue, interieur van frambozen met crème au beurre vanille, swirl van limoen meringue en amandelschaafsel.

  • dome tropical

    dome tropical

    Bodem van kokos dacquoise, mango compôte, passie crèmeux en neutrale gelei.

  • rustique tartelette hazelnut

    rustique tartelette hazelnut

    Croustillant hazelnoot bodem met praline room, praline gelei en goudkleurige hazelnootjes.

  • dome blueberry hill

    dome blueberry hill

    Yoghurt feuilletine, rode vruchten mousse met interieur van amandel Anglaise.

  • raspberry vegan

    raspberry vegan

    Veganistisch dessert waar alleen het allergeen soja in zit. Bodem van gepofte rijst en frambozen mousse.

  • ovale raspberry & vanilla

    ovale raspberry & vanilla

    Bodem van yoghurtfeuilletine met compôte van frambozen, biscuit van amandel en mousse van vanille.

  • comète caramel salé

    comète caramel salé

    Bol van pure chocolade gevuld met taaie karamel cremeux, amandelchocolade biscuit en pure chocolade mousse.

  • dome carrot & citrus

    dome carrot & citrus

    Bodem van carrot cake, mousse van kalamansi en interieur van mandarijn compote.

  • dome twist pistache

    dome twist pistache

    Pistache mousse met interieur van kersencompôte op amandel biscuit met nootjes.

  • lime cheesecake

    lime cheesecake

    Bodem van koekkruimels, gebakken roomkaas op basis van crème fraiche en limoen gelei met limoen zestes.

  • blackberry cheesecake

    blackberry cheesecake

    Bodem van koekkruimels, gebakken roomkaas op basis van crème fraiche met cassis gelei.

  • baba mangue

    baba mangue

    Mooi opengewerkte bol van Valrhona tropilla noir chocolade, met amandelbiscuit met nootjes, gebakken banaan en mousse van mango passievruchten en passie gelei.

  • tartelette citroen rustique

    tartelette citroen rustique

    Bretonse koek gevuld met fluweelzachte citroencrémeux en citroen meringue.

  • chocolate pillow

    chocolate pillow

    Chocolade financier met nootjes, Valhrona xocoline chocolade mousse en Anglaise van vanille. Receptuur bereid zonder gluten en zonder toegevoegde suiker.

  • ruby cube

    ruby cube

    Ruby Anglaise op bodem van yoghurt feuilletine met interieur van frambozen compote en kalamansi mousse.

  • baba au rum

    baba au rum

    Moderne variant van een klassiek Frans dessert. Babadeeg getrempeerd met rum, vanille kookroom en een pipet gevuld met rumtrempeer.

  • strawberry twist

    strawberry twist

    Kwark Anglaise met interieur van aardbeiencompote op aardbeienbiscuit voorzien van een limoen gelei.

  • savarin chocolat

    savarin chocolat

    Bodem van brownie met taaie karamel, mousse van pure chocolade en karamel gelei.

  • coupe white chocolate abricot

    coupe white chocolate abricot

    Witte chocolade biscuit met compôte van abrikoos, duchesse biscuit, mousse van specerijen en abrikozen gelei.

  • gateau chaud banyuls

    gateau chaud banyuls

    Warm chocolade taartje met vloeibare kern van chocolade ganache met Banyuls en specerijen.

  • tiramisu

    tiramisu

    Klassiek Italiaans dessert, lange vingers getrempeerd in koffie, klassieke tiramisu mousse en cacao.

    Miening 40 b/c  |  2381 GP Zoeterwoude
    © Copyright 2019 | Concept en realisatie creativeformula