Bunny & Egg

Bunny & Egg

Feestelijk showstuk in de vorm van een ei, puur vakmanschap. Een absolute eyecatcher op uw paasbuffet. Gemaakt van Valhrona chocolade en lente fris gedecoreerd.

crescent strawberry and yoghurt

crescent strawberry and yoghurt

Bodem van yoghurt feuilletine, compote van aardbei, duchesse biscuit, mousse van yoghurt-aardbei, gedecoreerd met meringue, quenelle van kookroom en een decor van witte chocolade

coupé passionata

coupé passionata

Strak gesneden coupé met een cremeux van passievrucht, een compote van mango, taaie karamel en abrikozenjam.

tartelette abricot

tartelette abricot

Bretonse koek gevuld met abrikoos en mooi gedecoreerd met citroen meringue en amandelschaafsel.

Gateau printemps Camilla

Gateau printemps Camilla

Luxe lente taart van limoen-gember mousse, witte chocolade walnoot cake, duchesse biscuit, frambozen compote, fraai gedecoreerd met chocolade en crispy pearls.

  • Bunny & Egg

    Bunny & Egg

    Feestelijk showstuk in de vorm van een ei, puur vakmanschap. Een absolute eyecatcher op uw paasbuffet. Gemaakt van Valhrona chocolade en lente fris gedecoreerd.

  • crescent strawberry and yoghurt

    crescent strawberry and yoghurt

    Bodem van yoghurt feuilletine, compote van aardbei, duchesse biscuit, mousse van yoghurt-aardbei, gedecoreerd met meringue, quenelle van kookroom en een decor van witte chocolade

  • coupé passionata

    coupé passionata

    Strak gesneden coupé met een cremeux van passievrucht, een compote van mango, taaie karamel en abrikozenjam.

  • tartelette abricot

    tartelette abricot

    Bretonse koek gevuld met abrikoos en mooi gedecoreerd met citroen meringue en amandelschaafsel.

  • Gateau printemps Camilla

    Gateau printemps Camilla

    Luxe lente taart van limoen-gember mousse, witte chocolade walnoot cake, duchesse biscuit, frambozen compote, fraai gedecoreerd met chocolade en crispy pearls.

    Miening 40 b/c  |  2381 GP Zoeterwoude
    © Copyright 2019 | Concept en realisatie creativeformula