Sneeuwbal dessert met een bodem van amandel en een beetje sinaasappel, een mousse van witte chocolade en een interieur van bosvruchten compote.
Gateau pistache cherise
Pistache en kersentaart op een bodem van Bretons deeg met een crumble van pistache, een interieur van kersencompote en duchesse biscuit omgeven door pistachemousse. Afgemaakt met een spiraal van kersenroom en groene gelei.
Christmas log
Klassieke kersttaart van pure chocolade, koffie en hazelnoot.
Triple chocolate
Ultiem chocolade dessert in drie uitvoeringen; melkchocolade mousse, pure chocolade ganache en mousse, witte chocolade room. Gedecoreerd met een gekrulde vinger-galette, chocolade gelei en crumble.
Crescent
Winters dessert met een krokante bodem van chocolade en pistache, de smaak van kersen in een compote en mousse. Afgemaakt met pistache-room, glanzende rode kersen gelei en chocolade decoraties.
Pumpkin & spice
Dessert van pompoencake met hazelnoot, citroencompote en specerijen room. Gedecoreerd met geconfijt pompoen en gouden hazelnoten.
Snowglobe
Sneeuwbal dessert met een bodem van amandel en een beetje sinaasappel, een mousse van witte chocolade en een interieur van bosvruchten compote.
Gateau pistache cherise
Pistache en kersentaart op een bodem van Bretons deeg met een crumble van pistache, een interieur van kersencompote en duchesse biscuit omgeven door pistachemousse. Afgemaakt met een spiraal van kersenroom en groene gelei.
Christmas log
Klassieke kersttaart van pure chocolade, koffie en hazelnoot.
Triple chocolate
Ultiem chocolade dessert in drie uitvoeringen; melkchocolade mousse, pure chocolade ganache en mousse, witte chocolade room. Gedecoreerd met een gekrulde vinger-galette, chocolade gelei en crumble.
Crescent
Winters dessert met een krokante bodem van chocolade en pistache, de smaak van kersen in een compote en mousse. Afgemaakt met pistache-room, glanzende rode kersen gelei en chocolade decoraties.
Pumpkin & spice
Dessert van pompoencake met hazelnoot, citroencompote en specerijen room. Gedecoreerd met geconfijt pompoen en gouden hazelnoten.