Christmas log

Christmas log

Klassieke kersttaart van pure chocolade, koffie en hazelnoot.

Snowglobe

Snowglobe

Sneeuwbal dessert met een bodem van amandel en een beetje sinaasappel, een mousse van witte chocolade en een interieur van bosvruchten compote.

Triple chocolate

Triple chocolate

Ultiem chocolade dessert in drie uitvoeringen; melkchocolade mousse, pure chocolade ganache en mousse, witte chocolade room. Gedecoreerd met een gekrulde vinger-galette, chocolade gelei en crumble.

Crescent

Crescent

Winters dessert met een krokante bodem van chocolade en pistache, de smaak van kersen in een compote en mousse. Afgemaakt met pistache-room, glanzende rode kersen gelei en chocolade decoraties.

Pumpkin & spice

Pumpkin & spice

Dessert van pompoencake met hazelnoot, citroencompote en specerijen room. Gedecoreerd met geconfijt pompoen en gouden hazelnoten.

Gateau pistache cherise

Gateau pistache cherise

Pistache en kersentaart op een bodem van Bretons deeg met een crumble van pistache, een interieur van kersencompote en duchesse biscuit omgeven door pistachemousse. Afgemaakt met een spiraal van kersenroom en groene gelei.

  • Christmas log

    Christmas log

    Klassieke kersttaart van pure chocolade, koffie en hazelnoot.

  • Snowglobe

    Snowglobe

    Sneeuwbal dessert met een bodem van amandel en een beetje sinaasappel, een mousse van witte chocolade en een interieur van bosvruchten compote.

  • Triple chocolate

    Triple chocolate

    Ultiem chocolade dessert in drie uitvoeringen; melkchocolade mousse, pure chocolade ganache en mousse, witte chocolade room. Gedecoreerd met een gekrulde vinger-galette, chocolade gelei en crumble.

  • Crescent

    Crescent

    Winters dessert met een krokante bodem van chocolade en pistache, de smaak van kersen in een compote en mousse. Afgemaakt met pistache-room, glanzende rode kersen gelei en chocolade decoraties.

  • Pumpkin & spice

    Pumpkin & spice

    Dessert van pompoencake met hazelnoot, citroencompote en specerijen room. Gedecoreerd met geconfijt pompoen en gouden hazelnoten.

  • Gateau pistache cherise

    Gateau pistache cherise

    Pistache en kersentaart op een bodem van Bretons deeg met een crumble van pistache, een interieur van kersencompote en duchesse biscuit omgeven door pistachemousse. Afgemaakt met een spiraal van kersenroom en groene gelei.

    A. Hofmanweg 65 |  2031 BH Haarlem
    © Copyright 2020 | Concept en realisatie creativeformula