GÂTEAU

EEN WAAR SPEKTAKEL OP TAFEL

Crème de la Crème maakt haar taarten voor diverse gelegenheden en het zijn pronkstukken die opvallen door hun opbouw, smaakcombinaties en spectaculaire uitstraling.

Gateau cinnamon and cherry

Gateau cinnamon and cherry

Luxe taart van kaneelmousse met een interieur van kersencompote . Op een bodem van Bretons deeg en amandelcrumble.

plaat tiramisu

plaat tiramisu

Plaatgebak van met koffie getrempeerd biscuit, mascarpone mousse en bestoven met cacaopoeder.

gateau chocolat

gateau chocolat

Chocolade bavarois taart met chocolade biscuit, chocolade gelei en chocolade decoratie. Gesneden in 12 punten.

Gateau Pumpkin & Spice

Gateau Pumpkin & Spice

Taart van pompoencake met hazelnoot, citroencompote en specerijenroom. Gedecoreerd met gekonfijte pompoen en gouden hazelnoten.

gateau kalamansi

gateau kalamansi

Bodem van yoghurtfeuilletine, duchesse biscuit, mousse van kwark-kalamansi en interieur van frambozen compôte.

gateau russe

gateau russe

Duchesse biscuit met frambozen, interieur van frambozen compote, vanille mousse en limoen meringue.

TARTELETTE PASSION PRALINE

TARTELETTE PASSION PRALINE

Taartje van Bretons deeg en hazelnoot frangipane met een room van praliné en panna cotta van passievrucht en mango, aangezet met hazelnootjes.

  • Gateau cinnamon and cherry

    Gateau cinnamon and cherry

    Luxe taart van kaneelmousse met een interieur van kersencompote . Op een bodem van Bretons deeg en amandelcrumble.

  • plaat tiramisu

    plaat tiramisu

    Plaatgebak van met koffie getrempeerd biscuit, mascarpone mousse en bestoven met cacaopoeder.

  • gateau chocolat

    gateau chocolat

    Chocolade bavarois taart met chocolade biscuit, chocolade gelei en chocolade decoratie. Gesneden in 12 punten.

  • Gateau Pumpkin & Spice

    Gateau Pumpkin & Spice

    Taart van pompoencake met hazelnoot, citroencompote en specerijenroom. Gedecoreerd met gekonfijte pompoen en gouden hazelnoten.

  • gateau kalamansi

    gateau kalamansi

    Bodem van yoghurtfeuilletine, duchesse biscuit, mousse van kwark-kalamansi en interieur van frambozen compôte.

  • gateau russe

    gateau russe

    Duchesse biscuit met frambozen, interieur van frambozen compote, vanille mousse en limoen meringue.

  • TARTELETTE PASSION PRALINE

    TARTELETTE PASSION PRALINE

    Taartje van Bretons deeg en hazelnoot frangipane met een room van praliné en panna cotta van passievrucht en mango, aangezet met hazelnootjes.

    A. Hofmanweg 65 |  2031 BH Haarlem
    © Copyright 2020 | Concept en realisatie creativeformula