FRIANDISES

PETIT PATISSERIE - GRAND DESSERT

De friandises zijn zeer smaakvolle kleine patisserie items die uitermate geschikt zijn om koffie of thee na de maaltijd te begeleiden.
Maar ook voor recepties, high tea’s, fingerfood of als onderdeel van
een grand dessert zijn ze goed te gebruiken.

meringue caramel chocolat

meringue caramel chocolat

Chocolade financier met koffie-karamel en een meringue toefje.

mini pavlova

mini pavlova

Bodem van limoenmeringue, vanille botercréme met interieur van frambozencompôte en een swirl van limoenmeringue.

coco tropical

coco tropical

Kokos spijs bodem met mango-passie marmelade en witte chocolade-kokos staafje.

pecan rectangle

pecan rectangle

Bodem van Bretonse koek met amandelkruim karamel appareille en pecannoten.

miserable ovale

miserable ovale

Biscuit miserable met crème au beurre vanille, gebruleerd.

pistache cerise

pistache cerise

Pistache financier met rode chocolade cup gevuld met kersen compôte.

lemon twist

lemon twist

Twister van citroencrémeux op krokante bodem met amandel frangipane en limoen gelei.

café noir

café noir

Chocolade amandelbiscuit met koffie trempeer, café noir ganache en zwarte glaçage.

  • meringue caramel chocolat

    meringue caramel chocolat

    Chocolade financier met koffie-karamel en een meringue toefje.

  • mini pavlova

    mini pavlova

    Bodem van limoenmeringue, vanille botercréme met interieur van frambozencompôte en een swirl van limoenmeringue.

  • coco tropical

    coco tropical

    Kokos spijs bodem met mango-passie marmelade en witte chocolade-kokos staafje.

  • pecan rectangle

    pecan rectangle

    Bodem van Bretonse koek met amandelkruim karamel appareille en pecannoten.

  • miserable ovale

    miserable ovale

    Biscuit miserable met crème au beurre vanille, gebruleerd.

  • pistache cerise

    pistache cerise

    Pistache financier met rode chocolade cup gevuld met kersen compôte.

  • lemon twist

    lemon twist

    Twister van citroencrémeux op krokante bodem met amandel frangipane en limoen gelei.

  • café noir

    café noir

    Chocolade amandelbiscuit met koffie trempeer, café noir ganache en zwarte glaçage.

    Miening 40 b/c  |  2381 GP Zoeterwoude
    © Copyright 2019 | Concept en realisatie creativeformula