De friandises zijn zeer smaakvolle kleine patisserie items die uitermate geschikt zijn om koffie of thee na de maaltijd te begeleiden. Maar ook voor recepties, high tea’s, fingerfood of als onderdeel van een grand dessert zijn ze goed te gebruiken.
lemon twist
Twister van citroencrémeux op krokante bodem met amandel frangipane en limoen gelei.
café noir
Chocolade amandelbiscuit met koffie trempeer, café noir ganache en zwarte glaçage.
coco tropical
Kokos spijs bodem met mango-passie marmelade en witte chocolade-kokos staafje.
miserable ovale
Biscuit miserable met crème au beurre vanille, gebruleerd.
pistache cerise
Pistache financier met rode chocolade cup gevuld met kersen compôte.
mini pavlova
Bodem van limoenmeringue, vanille botercréme met interieur van frambozencompôte en een swirl van limoenmeringue.
pecan rectangle
Bodem van Bretonse koek met amandelkruim karamel appareille en pecannoten.
meringue caramel chocolat
Chocolade financier met koffie-karamel en een meringue toefje.
lemon twist
Twister van citroencrémeux op krokante bodem met amandel frangipane en limoen gelei.
café noir
Chocolade amandelbiscuit met koffie trempeer, café noir ganache en zwarte glaçage.
coco tropical
Kokos spijs bodem met mango-passie marmelade en witte chocolade-kokos staafje.
miserable ovale
Biscuit miserable met crème au beurre vanille, gebruleerd.
pistache cerise
Pistache financier met rode chocolade cup gevuld met kersen compôte.
mini pavlova
Bodem van limoenmeringue, vanille botercréme met interieur van frambozencompôte en een swirl van limoenmeringue.
pecan rectangle
Bodem van Bretonse koek met amandelkruim karamel appareille en pecannoten.
meringue caramel chocolat
Chocolade financier met koffie-karamel en een meringue toefje.